2011. július 31., vasárnap

Sipos Erzsébet: Nepál - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! NepálA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Keveseknek adatik meg közülünk, hogy hosszabb utazásokat tegyenek a világ távoli, egzotikus országaiban. A Nepál című könyv szerzője, Sipos Erzsébet e tekintetben nem különbözik a magyarországi átlagpolgártól nem Kelet-kutatóként vagy a Himaláját meghódítani vágyó hegymászóként, hanem egy korábban hazánkban tanuló nepáli építészhez és családjához fűződő sokéves barátságának köszönhetően, az ő meghívásukra jutott el a misztikum övezte távol-keleti országba. S ha már ebben a kivételes szerencsében volt része, kötelességének érezte, hogy élményeit, tapasztalatait megossza az érdeklődő olvasókkal. Műve több mint hagyományos útleírás: nem elégszik meg a turisztikai látványosságok bemutatásával, hanem aprólékos kiegészítő ismereteket nyújt Nepál földrajzáról, történelméről, kultúrtörténetéről, néprajzáról, hitvilágáról is. A könyv egyben a szerző közvetlen hangú, személyes élménybeszámolója a nepáliak életéről, szokásairól, vendéglátóival való kapcsolatáról, a mindennapokban tett apró megfigyeléseiről. Az Ünnepi Könyvhét alkalmából megjelenő, olvasmányos, igényes kiállítású kötetet a szerző saját fotói teszik teljessé. ISBN: 978-963-09-6182-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:25
. Sipos Erzsébet: Nepál - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Fontos