2011. július 31., vasárnap

Samsung S5230 - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Samsung S5230, vadonat új, kártya független, dobozában, minden tartozékával, fekete, fehér, pink és la fleur színekben eladó!!!
Budapesten INGYENESEN kiszállítjuk a készüléket, házhoz. Vidékre pedig a Royal Sprint futárszolgálat által juttatjuk el a terméket.  Ennek a díja egységesen 1000 ft, ami tartalmazza a szállítást, az ország területén belül bárhova, és a csomagnak az értékbiztosítását.  A vételárat a csomag átvételkor a futárnak kell kiegyenlíteni, de lehetőség van előre utalással is fizetni.
A 16h után leütött termékeket Budapesten következő munkanap, Vidéki szállítás esetén pedig 2. munkanap tudjuk leküldeni. Szombat, Vasárnap és ünnepnapokon nem tudom megoldani az átvételt.
Kérem mindenki vegye figyelembe hogy a készülékeket rendelésre hozzuk, és előfordulhat, hogy épp elfogyott vagy nem rendelhető. Ebben az esetben esetlegesen várni kell a készülékre . Tanácsos előtte kérdezni. Ezzel kapcsolatos megértését mindenkinek előre is köszönjük.
Használt készüléket be tudok számolni, de csak az új, piaci értékének kb. 50% - ig. Aki esetleg kevesellné az összeget, azt kérném próbálja meg előbb itt eladni a készülékét!
További kellemes vaterázást kívánok mindenkinek.


Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 09:59
. Samsung S5230 - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Fontos