2011. november 24., csütörtök

Michl Gábor - Vonzerő és hűtlenség - A humán széps - Jelenlegi ára: 2 380 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
208486
Michl Gábor
Vonzerő és hűtlenség - A humán szépség evolúciója
Mi, emberek párunk kiválasztásakor jelentős mértékben figyelembe vesszük annak külső megjelenését: arcát, alakját. Azt mondjuk: ez a férfi jóképű vagy annak a hölgynek gyönyörű arca van. De vajon milyen tulajdonságok alapján tartjuk a női vagy a férfi arcot vonzónak és vajon az emberi fizimiskáról következtethetünk-e a személy belső tulajdonságaira, jellemére, várható viselkedésére? A kutatások ezekre a kérdésekre igent mondanak: például vannak olyan férfiak, akik arcáról a nők azt olvassák, hogy jó apák lesznek, és vannak olyanok, akik képükkel azt jelzik, hogy az átlagosnál jobb génállománnyal rendelkeznek; a férfiak pedig olyan nőkre hajtanak, akik egyes arcvonásaikban a gyermekekre emlékeztetnek. Nagy vonzerőt jelent a bűvös 0, 7 is, ami a női alakra vonatkozó tört; a férfiak azokat a hölgyeket választanák, akiknek a derék/csípő aránya héttized.
A többszázezer évvel ezelőtt élt ősasszonyok megcsalták párjukat és ezt teszi mai, késői leszármazottaik egy része is; tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a nyugati társadalmakban a családokban nevelődő gyermekek tíz százaléka kakukktojás. Miért lépnek félre a nők, kivel szarvazzák fel párjukat, ezt nemi ciklusuk melyik szakaszában teszik és persze, miért csapodárok a férfiak?
A tudományos tényeken nyugvó, ám népszerű stílusban írt, lebilincselően érdekes könyv, sok egyéb mellett, a fenti kérdésekre is választ ad és elolvasása után rádöbbenünk arra, hogy viselkedésünket napjainkban is befolyásolja az a génjeinkbe kódolt örökség, amelyet rég elporladt őseink hagytak ránk.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 04:10
. Michl Gábor - Vonzerő és hűtlenség - A humán széps - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Fontos