2011. október 27., csütörtök

Glükozamin Kondroitin MSM Porcerősítő - Jelenlegi ára: 2 850 Ft

Dupla erős glükozamin, kondroitin, MSM a Puritanstól!
Kiszerelés: 60 darab kapszula
Hatóanyag: 1 kapszulában 1500 mg glükozamin, 1700 mg kondroitin, MSM
Napi ajánlott mennyiség: 3 kapszula étkezés közben
Összetevők: 3 kapszula tartalmaz:
Nátrium
40 mg
Glükozamin – szulfát
1500 mg
Kondroitin – szulfát, MSM, Hidrolizált zselatin, Boswellia serrata, Citrus bioflavonoidok koncentrátum
1700 mg
A glükozamin orvosilag elismert szer az izületi bántalmak gyógyítására. A test fokozatosan elveszíti az egészséges növekedés képességét. A glükozamin segíti az elhalt sejtek pótlását, gyógyítja a beteg izületeket, enyhíti az izületi tüneteket.
A Glucosamine segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas rostok és a glükozamin. A rugalmas rostok térhálós szerkezetet hoznak létre. Ennek a térhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok. Minden glükozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben úszkálnak a sejtek.
A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet vízmegkötő képesség jellemez. Sportolóknak, időseknek, nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.
Az MSN csökkenti az ízületi gyulladás fájdalmait, segíti a károsodott izomsejtek regenerációját, alvást álmatlanságban szenvedőknél.
A fenti három anyag együtt hatékonyabban működik, mint külön - külön. Ajánlott kezelési idő: minimum 3 hónapos rendszeres fogyasztás javasolt. 18 éves kor alatt nem ajánlott!
Nem tartalmaz: mesterséges ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat.
Tartalmaz: növényi cellulózt, kroszpovidon, MSM, szilícium-dioxidot, növényi magnézium-sztearátot, titán-dioxidot, karamellt, tejet, kagylót, (rák, garnéla, homár).



Jelenlegi ára: 2 850 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 07:00
. Glükozamin Kondroitin MSM Porcerősítő - Jelenlegi ára: 2 850 Ft

Fontos