2011. szeptember 28., szerda

Új Playboy táska legújabb kollekció - Jelenlegi ára: 9 400 Ft


28x20x10    2vállas, osztott, mobil tartó.
Számlával.
Bármilyen kérdésed van írjál !!!
Nézd meg az oldalamon a többi táskát is !!!
!!! Minden Playboy táskához ajándék playboy táska!!!
Táskáinkat, pénztárcáinkat raktárkészletről az utalás beérkezése napján azonnal postázzuk. Ezen kívűl 15 napos szállítási határidővel bármilyen az általunk forgalmazott márka termékeit leszállítjuk. Áraink a bolti árak alatt minimum -20% vannak kialakítva. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség. Minden termékünkhöz számlát adunk. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás.
Garancia: A Vaterán vásárolt termékekre ugyanazok a garanciák vonatkoznak, mint ha offline vásároltad volna. Mivel vásárlás előtt nem tudod a valóságban megnézni a terméket, hiszen annak csak a képe és leírása áll rendelkezésre, az átvétel után 8 napon belül visszaküldheted a terméket, amit nekünk kötelességünk visszavenni és a teljes árat visszaadni.
(A szállítási költség ebbe nem tartozik bele, tehát azt a vevő állja. )
 
Szállítás: Szállítási díjaink a Magyar Posta díjaival egyeznek meg. Csomagolási költséget nem számolunk.
Ezen a linken megnézheted az aktuális díjtáblázatot!
Szállítási címnek olyan címet adj meg, ahol napközben át tudja venni valaki a csomagodat. Ennek nem feltétlenül kell megegyeznie a számlázási névvel és címmel. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás.
 
 


Jelenlegi ára: 9 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-16 07:40
. Új Playboy táska legújabb kollekció - Jelenlegi ára: 9 400 Ft

Fontos