2011. április 6., szerda

RELAX&TONE INFRARED MAGNETIC/XVI.SZLOVÁK ÚT - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


A Relax&Tone formába hozza , AZ INFRARED MAGNETIC NÖVELI A HATÁST.
2 fej van hozzá, sima és "gömböcös".
Plusz a háló. hogy be ne csípd a hajad, vagy a finomabb masszírozáshoz.
Állítható fokozattal.
A masszázs segít a fogyásban és megszabadítja a felesleges zsírpárnáktól! Ráadásul még a cellulitisz ellen is hatékony, hiszen a kifejezetten erre a célra fejlesztett masszázsfejjel a hatékony narancsbőr elleni masszázst nyújt!
Hogyan működik a Relax&Tone masszázskészülék?
A titok az egyedül álló designban rejlik: a masszázs tengelye a középpontól elcsúsztatva helyezkedik el, így 2500 rezgés percenként igazán mély és hatékony masszázzsal kényezteti Önt! Eléri a bőr mélyebb rétegeit is, és segít a zsírsejtek elégetésében. Akár a teljes testét szeretné kezelésbe venni, akár csak egy-egy kritikus területet 10 perc masszázs a Relax&Tone-nal naponta, és Ön is úgy fogja érezni mintha kicserélték volna.
Csillapítsa fájdalmait egy kellemes masszázzsal!
A Relax&Tone-nal ízületi fájdalmait is csökkentheti, hiszen a kényeztető masszázzsal a merev izmokat ellazíthatja. Egy-egy fárasztó nap után igazi felüdülést nyújthat és akár a hátfájást is csökkentheti vele! A masszázs a stressz-szintet is eredményesen redukálhatja.
Használja különböző masszázsolajakkal!
A Relax&Tone hatékonyságát növelheti, ha különböző masszázsolajakkal együtt használja. Csak vigye fel felületesen a masszázsolajakat a bőrére, masszírozza bele alaposan a Relax&Tone-nal! A masszázs olajak hatásától függően cellulitisz ellen, gyulladás ellen, bőrápoláshoz, fájdalomcsillapításra vagy csak egyszerűen lazításhoz is használhaja!



Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2011-04-11 12:45
. RELAX&TONE INFRARED MAGNETIC/XVI.SZLOVÁK ÚT - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Fontos