2011. április 13., szerda

Magyarságról a magyarságnak - Jelenlegi ára: 7 330 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyarságról a magyarságnakA könyv listaára: 8940 Ft. Leírás:
Rendhagyó, a magyarság nemzeti karakteréről, kultúrájáról, nyelvéről, hagyományairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről szóló kézikönyvet tarthatnak kezükben az olvasók, mely az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg újra. Ez az összeállítás a magyarsághoz, a magyarságért szól. Célja az egységesebb közgondolkodás, a szervezettség, a közérdekű fegyelmezettség kialakulásának elősegítése Figyelmeztetés és biztatás is egyben: van esélyünk a megmaradásra, és ehhez erőinket összegeznünk kell, és erőfeszítéseket kell tennünk, a területben és ma már szellemiekben is megcsonkított országban nincs hová hátrálnunk - olvashatjuk a szerző bevezetésében. Ennek tükrében a kötet első fejezetében költőknek, íróknak, művészeknek, történészeknek és antropológusoknak a Mi a magyar? kérdésre adott válaszaiból találhatunk válogatást. Ezt követően a magyar államiság és a magyarság nemzetté válásának fejezetei kerülnek ismertetésre a 918. század viszonylatában és a szerző választása folytán a francia párhuzamok tükrében. A továbbiakban a történelmi Magyarország területén élő nemzetiségek nemzetté válásáról, a magyar nemzet gyökereiről (szülőföld, haza, magyar őstörténet, magyar nyelv), illetve történelmünk utóbbi fél évezredének sorsfordulóiról (Mohács, 184849, Trianon, 194589, rendszerváltás) olvasható összefoglalás. Megtudhatjuk azt is, mely társadalmi rétegek, csoportok lehetnek a nemzeti oldal választói a 21. század elején, melyek a jobboldali kötődésű politikai és társadalmi szervezetek, a nemzet előtt álló kihívások (globalizáció, asszimiláció, földkérdés, oktatás, vallás stb. ), és hogy milyen a magyarság jövőképe. A kiadványt ajánlott versek és énekek gyűjteménye zárja. A szerző művét nem csupán a nemzeti oldalhoz kötődő olvasóknak, hanem mindenkinek ajánlja, akit érdekelnek a magyarság múltjának, jelenének és jövőjének kérdései. ISBN: 978-963-302-023-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 330 Ft

Az aukció vége: 2011-04-15 23:48
. Magyarságról a magyarságnak - Jelenlegi ára: 7 330 Ft

Fontos