2011. április 22., péntek

A jelen pillanat a pszichoterápiában és a minde - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A jelen pillanat a pszichoterápiában és a mindennapokbanA könyv listaára: 3450 Ft. Leírás:
A világhírű amerikai pszichiáter, pszichoanalitikus 2004-ben megjelent kötete egy merőben új elmélettel ismerteti meg a terület szakembereit. Felvetésének központi eleme, hogy az emberi élet folyamatának megértéséhez vezető út az ún. jelen pillanatból (vagyis pár másodperces időtartamú motívumokból) közelíthető meg, vagyis az apró (vagy annak tűnő) momentumok kibontásán keresztül, amely során egy rendkívül gazdag mikrovilág tárul fel az egyén előtt. A párhuzamosan zajló, egymásra ható érzelmek és események kiteregetésével, mintegy kikerülünk az idő fogságából, és tudatos módon kezelhetjük azokat. Ez különösen fontos a személyközi kapcsolatok kialakításában, hiszen az általunk megélt tapasztalat a velünk lévő másik személy tapasztalataiban is lenyomatot hagy. Terapeuta és páciens ily módon egy közös pillanat részesei, amelyben mindkettőjük számára addig ismeretlen, új lehetőségek tűnnek elő. Mindezt alátámasztják azok a neurológiai és fejlődéstani kutatásokon alapuló eredményei, amelyek szerint az emberi faj-specifikus tendenciája az észlelések megosztása, azaz a személyköziség állapota. Ennek következményeként a jelen pillanatok bizonyos elemei a partner nem tudatos tudatában is megjelennek. A kötet első két (A jelen pillanat felfedezése és A jelen pillanat környezete) című részekben fenomenológiai elemzéseket, valamint neurológiai és a fejlődéstani kutatások eredményeit ismerhetjük meg. A harmadik rész az elmélet klinikai alkalmazását mutatja be. A hivatkozásokkal és szójegyzékkel kiegészített, olvasmányos munka elsősorban pszichológusok, pszichiáterek és filozófiát hallgató bölcsészek számára ajánlható. ISBN: 963-975-103-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 10:05
. A jelen pillanat a pszichoterápiában és a minde - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Fontos